Sök på hela sajten

Tidigare liv-terapi

 

Tidigare liv

Tror du på reinkarnation? Att vi har levt tidigare och kommer att återfödas och leva igen? Eller tror du absolut inte på det? Faktum är att det för den här formen av terapi inte spelar någon roll vilket. Tidigare liv-terapi är så effektivt att du inte behöver bry dig om ifall det är ett "äkta" tidigare liv du upplever eller om det "bara" är det undermedvetna som skapar kreativa lösningar på dina problem. När du upptäcker att du har blivit av med ångest, rädslor eller andra problem har metoden fungerat, och det är huvudsaken!

Du kan också få en god portion ökad självkännedom genom att du får se mönster som återkommer i liv efter liv (eller hur du nu vill uttrycka det...), vad gäller beteenden, relationer, preferenser/antipatier och mycket annat. När du väl har fått den självinsikten är det lättare att bryta de mönstren.

Observera att det alltid ska vara du själv som har upplevelserna under hypnosen, ingen annan ska berätta för dig vem eller vad du var. Då är det inte terapi!

Läs mer om hypnos på sidan Hypnoterapi.

Regression

Tidigare liv-terapi brukar ibland också kallas regressionsterapi. Det är inte fel, men begreppen betyder inte riktigt samma sak. Regression betyder "återgång" och används inom psykoterapin om en återgång till ett tidigare stadium, oftast till barndomen i det här livet, och inte nödvändigtvis till ett tidigare liv. Tidigare liv-terapi innefattar därför alltid en regression, men en regression innefattar inte alltid en tidigare liv-upplevelse.

Terapins längd

Om du bara vill boka tid för en enda session brukar det gå alldeles utmärkt. Men om du har ett djupare problem som ingen annan terapiform har lyckats lösa kan det behövas flera sessioner för att komma åt roten till det onda. Ett exempel kan vara att du är oresonligt och oförklarligt rädd för vatten, och förklaringen är så enkel som att du har drunknat i ett tidigare liv. Att återuppleva händelsen och komma till insikt om orsaken leder i de flesta fall till att ens skräck/rädsla/ångest försvinner.

Jag är SSEAH-diplomerad tidigare liv-terapeut. Priset för en session hittar du på sidan Priser.

Min boksamling i ämnet

Här finns min samling av böcker om reinkarnation. Klicka på ett omslag för mer information om boken.

 

 

© Madeleine Midenstrand 2007–2024 — Uppdaterad 2023-05-31

Personlig utveckling

 

Numerologi

Astrologi

Healing

Tidigare liv

Hypnoterapi

Drömtolkning

Priser

Logi

 

Till den andliga bloggen

Madeleine

Översätt sidan!