Sök på hela sajten

 

Logi

Jag finns i Gullringen, som ligger två mil norr om Vimmerby centrum. Om du kommer långväga ifrån på en eller flera konsultationer hos mig krävs det att du har bil, för det är mycket dåliga kommunikationer hit och inga allmänna kommunikationer alls på helger och röda dagar. Men i synnerhet efter en hypnossession ska man undvika att köra bil, så det är med stor glädje jag nu kan erbjuda dig logi i min splitternya lilla mottagningsstuga! Den ligger på vår tomt, ca 20 meter från vårt eget hus, och innehåller en fullt utrustad lägenhet på 25 kvm med sovrum med två bäddar, kök och badrum.


Priset för en övernattning är 600 kr, alltså 1 750 kr tillsammans med en tidigare liv-session. Om du kommer tillsammans med en kompis och ni ska ha varsin session och båda ska övernatta blir priset följaktligen 1 450 kr per person. Lakan och handdukar ingår.


Spis, mikro och kyl finns. Men frukost ingår inte, så du måste ha med dig egen mat till dina måltider! Affär finns dock i samhället, se Handlarn på Facebook.

Adress och närmare vägbeskrivning får du inför ditt besök.

 

Lillstugan

Lillstugan, både mottagningsrum och logi.

Rummet

Rummet sett från hallen.

Rummet

Rummet ut mot hallen och köket.

Köket

Köket.

Badrummet

Badrummet.

 

Välkommen hit på konsultation! 🌸

 

 

© Madeleine Midenstrand 2007–2024 — Uppdaterad 2023-09-11

Personlig utveckling

 

Numerologi

Astrologi

Healing

Tidigare liv

Hypnoterapi

Drömtolkning

Priser

Logi

 

Till den andliga bloggen

Madeleine

Översätt sidan!