Sök på hela sajten

Astrologi

 

Not "Stjärnorna de säger vad du är för en individ..." Not

Så sjunger CajsaStina Åkerström, och precis så är det. Det är alltså inte så att stjärnorna "styr" ditt liv, utan du är helt enkelt synkroniserad med universum, för allt i universum är sammanlänkat: såsom i himmelen, så ock på jorden. Planeternas position i ditt födelseögonblick speglar ett energimönster som är unikt för dig, och därför är varje horoskop unikt. Astrologin fungerar därmed som en karta som visar dig var du befinner dig och åt vilket håll du ska gå. Det är mycket spännande att ha tillgång till den kartan, och de insikter som den ger dig hjälper dig att utvecklas som människa.

Psykologisk astrologi

Om du vill veta i detalj vad som kommer att hända dig i framtiden ("du kommer att träffa den rätte, få två barn och vinna på lotto") är det bättre att gå till en sierska. Psykologisk astrologi är ett redskap för att nå självkännedom och självinsikt. Du får tydligt se dina starka och svaga sidor och vad du ska fokusera på i det här livet, och även vad du är omedveten om – sådant som ligger under ytan och kanske får dig att reagera eller uppträda på ett visst sätt utan att du kan förklara varför. Om du av någon anledning inte mår bra psykiskt ska du veta att orsaken till all ohälsa är obalans, och att lära känna ditt horoskop - det vill säga dig själv - kan hjälpa dig att komma i balans.

Min bakgrund

Jag har varit intresserad av astrologi så länge jag kan minnas, liksom av mytologi, symboler och psykologi (dessa områden är i högsta grad integrerade i ämnet astrologi). Men inte bara astrologi utan också astronomi är ett stort intresse, för rymden har alltid fascinerat mig, liksom science fiction. För drygt 30 år sedan började jag utbilda mig i astrologi, och på den tiden fanns inga certifikat, diplom eller ens intyg, så det var bara att köra utan "körkort"!

Priset för en horoskopläsning hittar du på sidan Priser.

Mina boksamlingar i ämnet

Här finns mina böcker om astrologi.

Här finns mina böcker om mytologi.

Här finns mina böcker om symboler.

Här finns mina böcker om psykologi.

Klicka på ett omslag för mer information om boken.

 

 

© Madeleine Midenstrand 2007–2024 — Uppdaterad 2021-12-28

Personlig utveckling

 

Numerologi

Astrologi

Healing

Tidigare liv

Hypnoterapi

Drömtolkning

Priser

Logi

 

Till den andliga bloggen

Madeleine

Översätt sidan!